Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o nás

Něco o nás.

Jsme manželé, kteří již spolu žijí tak dlouho, že pokud se pro něco rozhodnou, vědí že se mohou jeden o druhého opřít. Proto když jsme se před pěti lety rozhodli stát se pěstouny, neodradilo nás ani vědomí několika let strávených na úřadech, vyšetřeních, seminářích. Nyní již máme doma výsledek tohoto rozhodnutí - Ivču. Více o ní v její sekci. Ostatní naše "děti", tedy 22letý Honza, 19letá Kája a 11letý Robin si ji okamžitě oblíbili. Kája se sice odstěhovala za svou láskou do Pardubic (tím nemyslím perník ani dostihy), ale její jméno slyšíme z úst Ivetky často.

Dům, ve kterém bydlíme, jsme již téměř zrekonstruovali, více napoví fotografie, ty ale budu z nedostatku času dávat postupně. Byla to původně kovárna, tedy byt 90m2 se třemi malými pokoji, koupelnou, komorou, chodbou a kovárna a podkovárna byla 100m2 prostor opotřebený téměř 80letým fungováním kovárny. V roce 2007-9 jsme opravili a zútulnili původní 90m2 byt - dnes jsou v něm 3 pokoje - pokoj, obývák s kuchyní a krbem I a naší domácí JIPkou (pro práci s Ivetou). V roce 2009-11 jsme celkem značným nákladem zrekonstruovali prostory kovárny a podkovárny a vznikla tím nová koupelna, společenská místnost s krbem II a dva velké dětské pokoje. Příchodem Ivety jsme museli sice ještě něco doupravit, ale máme nyní pěkné bydlení a Iveta možnost se i na hadici s výživou omezeně pohybovat a netrávit tak tento čas v postýlce jako v nemocnici.

Co jsme už nestihli jsou ústřední topení, práce na okolí domu, ploty, zahrada atd. Ale máme motivaci a s našimi nápady se tady o ně s Vámi rádi rozdělíme.

 

 

Příspěvky

O našich pejscích

23. 3. 2013